Osoba ležící na pohovce před televizí s logem Netflix; v místnosti jsou rostliny a kytara.

5 nejlepších květnových filmů a seriálů na Netflixu, které musíte vidět

Netflix v květnu přinesl řadu zajímavých novinek. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší kousky, které byste si rozhodně neměli nechat ujít. Od strhujícího dramatu až po úchvatný přírodopisný dokument – tady je náš výběr toho nejlepšího z květnové nabídky.

1. Už nebudeme mlčet (83 % na ČSFD)

Strhující teenagerské drama o třech kamarádkách, jejichž životy převrátí naruby záhadný příspěvek na sociálních sítích. Když se objeví znepokojivá fotografie s popiskem “Tohle jsem já před znásilněním”, rozpoutá se řetězec událostí, který otřese celou školou. Seriál citlivě zpracovává závažné téma a drží diváky v napětí až do konce.

2. Ze života levhartů (82 % na ČSFD)

Unikátní přírodopisný dokument od tvůrců legendární Zázračné planety vás zavede do fascinujícího světa levhartí rodiny. Sledujte intimní momenty ze života těchto majestátních šelem, od prvních krůčků mláďat až po jejich proměnu v dokonalé lovce. Nádherné záběry a poutavé vyprávění vás pohltí na celou stopáž.

3. Divoká krev – 2. série (81 % na ČSFD)

Pokračování úspěšného animovaného seriálu ze starověkého Řecka přináší další epickou kapitolu. Heron, syn boha Dia, musí čelit novému nebezpečí – tentokrát v podobě Háda, který plánuje útěk z podsvětí a uzurpování vlády nad Olympem. Akční podívaná s mytologickým nádechem potěší všechny milovníky fantasy.

4. Bridgertonovi – 3. řada, 1. část (76 % na ČSFD)

Oblíbená romantická série se vrací s novým příběhem, tentokrát zaměřeným na vztah Colina Bridgertona a Penelope Featheringtonové. Sledujte spletitou cestu dvou přátel, kteří možná zjistí, že to pravé štěstí měli celou dobu přímo před nosem. Fanoušci série si přijdou na své.

5. The 8 Show (69 % na ČSFD)

Napínavý thriller ve stylu populární Hry na oliheň představuje osm zadlužených lidí, kteří dostanou šanci změnit své životy v tajemné osmipodlažní budově. Jenže zdánlivě jednoduchá hra se rychle mění v boj o přežití. Intenzivní podívaná, která vás nenechá vydechnout.

Zdroj:

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Přečtěte si také